Massasje

Massasje

~ avspenningsmassasje

~ idrettsmassasje

Fysiske belastninger, skader eller psykisk traume og st  ress kan føre til unødige blokkeringer og spenninger i kroppens muskler og vev. De spente partiene blir ofte ømme og smertefulle, og kroppens selvregulering og restituering hemmes. Da kan massasje være tingen.

«Massasje øker blod- og lymfesirkulasjon, strekker muskler og løser opp arrvev, øker bevegelse i leddene og stimulerer nervesystemet. Massasje øker tilstrømning av næringsstoffer og tømming av avfallsstoffer i muskler og vev. Massasje stimulerer de sensoriske reseptorene i huden og det underliggende vevet.» (NOU 1998:21 Alternativ medisin)

Ved hjelp av massasje av kroppens muskler og vev løses spenninger i ømme partier opp og fører til avspenning, forbedret sirkulasjon og bedre funksjonalitet. 

massage-3795692_1920@pixabay

Massasjen tilpasses individuelt og utføres på behandlingsbenk. Behandlingen består av strykning, knaing, tøyning og friksjon på bar hud, samt trykk, vridninger og strekk av muskler og vev. Rygg, skuldre, nakke, overarmer, sete, lår og legger behandles. 

Dersom hensiktsmessig, supplerer jeg i enkelte tilfeller massasjen med tapping (taponement) ved hjelp av en mekanisk Neurotapper™ som skaper vibrasjon og mekaniske bølgebevegelser i soner og ømme punkter, slik at blodgjennomstrømmingen blir ytterligere forbedret.

behandling

 

  • Massasje sete/lår/legger 30 min
  • Massasje rygg/skuldre/nakke 45 min
  • Massasje hel kropp 75 min

 

Benytt kontaktskjema eller online timebestilling for bestilling av time
på Helsesenter i Bergen tirsdager og onsdager 15:30 – 20:00.

Se prisoversikt/takster

20 % rabatt med organisasjons-/bedriftsavtale eller klippekort (5 ganger). Selger gavekort. Hjemmebesøk på forespørsel.