Massasje

Massasje

Fysiske belastninger, skader eller psykisk traume og stress kan føre til unødige blokkeringer og spenninger i kroppens muskler og vev. De spente partiene blir ofte ømme og smertefulle, og kroppens selvregulering og restituering hemmes.

«Massasje øker blod- og lymfesirkulasjon, strekker muskler og løser opp arrvev, øker bevegelse i leddene og stimulerer nervesystemet. Massasje øker tilstrømning av næringsstoffer og tømming av avfallsstoffer i muskler og vev. Massasje stimulerer de sensoriske reseptorene i huden og det underliggende vevet.» (NOU 1998:21 Alternativ medisin)

Ved hjelp av massasje og systematisk manuell påvirkning av kroppens muskler, soner og ømme punkter kan spenninger løses opp og føre til avspenning, forbedret sirkulasjon og bedre funksjonalitet. massage-2333200@pixabay_justert

Massasjen utføres på behandlingsbenk og består av strykning (euffleurage), knaing, tøyning og friksjon (petrissage) på bar hud, samt trykk, vridninger og strekk av muskler og vev. Rygg, skuldre, nakke, overarmer, sete, lår og legger behandles.

Dersom hensiktsmessig, supplerer jeg i enkelte tilfeller massasjen med tapping (taponement) ved hjelp av en mekanisk Neurotapper™ som skaper vibrasjon og mekaniske bølgebevegelser i soner og ømme punkter, slik at blodgjennomstrømmingen blir ytterligere forbedret.

behandling

  • Massasje rygg/skuldre 35 min
  • Massasje hel kropp 60 min

Benytt kontaktskjema eller online timebestilling for bestilling av time på Helsesenter i Bergen tirsdager og onsdager 15:30 – 20:00.

Se prisoversikt/takster

20 % rabatt med organisasjons-/bedriftsavtale eller klippekort (5 ganger).
Selger gavekort.
Hjemmebesøk på forespørsel.