Massasje

Massasje

– muskelmassasje – avspenningsmassasje

Fysiske belastninger, skader eller psykisk traume og stress kan føre til unødige blokkeringer og spenninger i kroppens muskler og vev. De spente partiene blir ofte ømme og smertefulle, og kroppens selvregulering og restituering hemmes. Da kan massasje være tingen.

«Massasje øker blod- og lymfesirkulasjon, strekker muskler og løser opp arrvev, øker bevegelse i leddene og stimulerer nervesystemet. Massasje øker tilstrømning av næringsstoffer og tømming av avfallsstoffer i muskler og vev. Massasje stimulerer de sensoriske reseptorene i huden og det underliggende vevet.» (NOU 1998:21 Alternativ medisin)

Ved hjelp av massasje av kroppens muskler og vev løses spenninger i ømme partier opp og fører til avspenning, forbedret sirkulasjon og bedre funksjonalitet. 

massage-3795692_1920@pixabay

Massasjen tilpasses individuelt – enten som dyp muskelmassasje eller lettere avspenningsmassasje. Behandlingen utføres på behandlingsbenk og består av strykning, knaing, tøyning og friksjon på bar hud, samt trykk, vridninger og strekk av muskler og vev. Rygg, skuldre, nakke, overarmer, sete, lår og legger behandles. 

  • Massasje 30 min kr 350,-
  • Massasje 45 min kr 450,-
  • Massasje 75 min kr 700,-

Dersom hensiktsmessig, supplerer jeg i enkelte tilfeller massasjen med tapping (taponement) ved hjelp av en mekanisk Neurotapper™ som skaper vibrasjon og mekaniske bølgebevegelser i soner og ømme punkter, slik at blodgjennomstrømmingen blir ytterligere forbedret.

behandling

 

Kontraindikasjoner – når gir jeg ikke dyp muskelmassasje eller tapping med Neurotapper:

  • ved akutte inflammasjoner
  • ved blødersykdom
  • ved nylig kortisoninjeksjon
  • ved maligne sykdomstilstander

 

Benytt kontaktskjema eller online timebestilling for bestilling av time på Helsesenter i Bergen tirsdager og onsdager 15:30 – 20:00.

Hjemmebesøk på forespørsel.