NeuroMuscleWave

Fysiske belastninger, skader eller psykisk traume og stress kan føre til unødige blokkeringer og spenninger i kroppens muskler og vev. De spente partiene blir ofte ømme og smertefulle, sirkulasjon av blod og lymfe stopper opp og kroppens selvregulering og restituering hemmes.

Ved systematisk manuell påvirkning av soner og ømme punkter kan spenninger i muskler og vev løses opp og føre til forbedret sirkulasjon og bedre funksjonalitet i  muskler og vev.

Spesialtilbud – praksisbehandling!

For å bli fullt sertifisert i NeuromuscleWave Systembehandling™ tilbyr jeg i en begrenset periode praksisbehandling til spesialpris kr 250,- hver tirsdag mellom 16:00 og 20:00.

En praksisbehandling hos meg betyr at du mottar en helhetlig NeuromuscleWave Systembehandling™.

 

NeuromuscleWave Systembehandling™ er en systematisk manuell påvirkning primært av muskelgrupper i tilknytning til hofte, holdning og bevegelsesapparatet. Ved hjelp av et NeuromuscleWave-apparat skapes vibrasjon og mekaniske bølgebevegelser i soner og ømme punkter på rygg og skuldre, nakke,  mage, armer, lår, legger og føtter, slik at sirkulasjonen forbedres, og muskler og vev blir mer elastisk og funksjonelt.

Inklusiv anamnese/intervju for å få oversikt over plager og skader du måtte ha og som må tas hensyn til, må en regne med i overkant av 60 minutter behandlingstid. Selve behandlinga foregår på behandlingsbenk, utføres med varsomhet og er ikke smertefull. Det er en fordel med løse og ledige klær.

Interessert?

Benytt online timebestilling eller send henvendelse under.
OBS! Kun tirsdager mellom 16:00 og 20:00.